Vegetarák


Potřebuješ:
  • 100g rýžového chlebíčku 
  • 40g protlaku nebo kečupu (použiji více)
  • 1 lžíce horčice
  • 1 cibule
  • česnek 
  • kmín drcený
  • pepř
  • sůl

Postup:

Rozdrobíš chlebíčky. Přidáš tak půl hrníčku vody, protlak, horčici, koření a nadrobno nakrájenou cibuli. Pokud máš bylinky na zahrádce či v květináči, skvěle se do toho hodí libeček, dobromysl á la oregano nebo jarní cibulka. Všechno to smícháš šťouchadlem na brambory nebo rukama, hlavně s láskou! Necháš prolnout chutě v ledničce aspoň půl dne.

Vegetarák je výborný na topinky.

Vyrobila Jitka 



Oblíbené příspěvky

Obrázek

Fazolová sekaná

Obrázek

Dezerty Burizony