Fazolová sekaná




  • hrnek fazolí 200g
  • 2 mrkve
  • 2 lžíce lněného semínka
  • půl hrnku pohankové mouky
  • 1 lžíce lahůdkového droždí
  • 3 stroužky česneku
  • majoránka
  • koriandr
  • kmín
  • 3 lžíce hořčice
  • 3 lžíce shoyu
  • 3 lžíce oleje
  • sůl

Fazole namočíte na 3 hodiny min. Uvaříte a nesolíte, jinak nezměknou. Půlku fazolí rozmixujete a vrátíte. Mrkev nastrouhnete na jemno. A všechno to smícháte. Vzniklou směs dáte do pečící formy vymazanou olejem. Pečete asi 40 minut na 180, záleží na troubě.

Vyrobila Jitka
Fotil Petr

Oblíbené příspěvky

Obrázek

Dezerty Burizony